Kloningsakademiet

Det er rett og slett utrolig, hvor mye tid og energi jeg har brukt på å krangle med Guds svar på djevelen, nemlig trikke-buss-t-bane-tog kontrollørene på grunn av det stusselige "vi lever på1800-tallet" klistremerket som skal, wait for it, klistres på studentkortet fra BI. For jeg mener, det koster like mye å gå på BI som det koster å kjøpe seg 2400 halvlitere. Eller å abbonere på 5 nye selvhjelpsbøker fra bokklubben hver eneste dag i 365 dager.

Øl eller bok, du blir garantert klok. Ikke det at en person med venner kjøper seg 2400 øl på en gang, eller abonnerer på selvhjelpsbøker. Likevel vil du mest sannsynelig bli mer reflektert og lykkelig enn du noen gang kommer til å bli på BI - the Norwegian school of buisness and communication (lite kreativ tittel med tanke på den nye, trendy superhelt fenomenet som råder over skolen). Eller i Nydalen generellt. For når det faktisk koster penger å studere, synes jeg man burde man få et fint klistremerke på studentkortet sitt. Kontrolløren skal sitte igjen og tenke følgende: "Hun går på BI, ja! Da er hun sikkert rik, kul og smart. Og pen, selv om hun likner på en blodappelsin i ansiktet og har masse ekle kviser". 

Etter en lang samtale med meg selv, turte jeg ikke annet enn å ta den jævla t-banen, retning Storo. Storo er forresten mitt hat sted nummer to. Etter Nydalen, så klart. Eller når jeg tenker meg om er Majorstuen og Frogner verre. Relativt ironisk når jeg bor på Maja (som alle de "kule" kaller stedet). Men på en annen side utrolig postmoderne. Uansett. På t-banen ble jeg kjent med en hyggelig sigøyner. Han var i hvert fall hyggelig inntil jeg fant ut at han prøvde å stjele mobilen min. Som for øvrig ikke hadde gjort så mye. I og med at jeg besitter en Nokia fra etterkrigstiden.

Når jeg ikke hadde sigøyneren å snakke med lenger, fikk jeg noe som kan sammenliknes med et angstanfall/latterkrampe. Så jeg drakk opp vinflasken jeg hadde kjøpt på Oslo Ciry. Oslo City = æsj, tenker du. Oslo City = hipster, tenker jeg. Glemte egentlig bare å gå av bussen, og hvor ender man da? Bussterminalen så klart. Så da kjøpte jeg like godt en flaske vin. Siden jeg ikke vet om noe annet å gjøre på Oslo City. Så da jeg kom frem til BI var jeg full. Skulle i hvert fall ønske at jeg var det, for synet jeg ble møtt var skremmende. Hadde virkelig ikke gjort noe med et par av disse: 

Jeg følte meg umiddelbart svimmel, kvalm og kåt. Minus kåt. Som man ofte gjør etter en fuktig natt med alkohol, dop og røverstreker. Rundt meg svermet det av mennesker med døde rever rundt halsen og vesker av skinn som de sikkert har fremskaffet ved hjelp av jakt. Er det forresten ingen som vet om New York Yankees har begynt å trene i Nydals området? Jeg vet, den spøken er eld gammel. Men den gennomsnittlige mannen i gata ville nok hatt sine tvil. Til tider fikk jeg så vondt i hodet at jeg måtte sette meg ned og slå hodet i bakken. Jeg sluttet da jeg ble tilbudt hjelp fra en uteligger.

Belive it, or not, men jeg så det samme mennesket opptil fem ganger på to sekunder. På forskjellige steder, til og med. Har hørt rykter om at noen på BI deler ut magiske piller slik at man får superkrefter. Kan jo tenkes at dette er årsaken til at den samme gutten og den samme jenta var overalt på skolen i løpet av de fem minuttene jeg var der. 

Da jeg omsider tok meg samen, og slo meg til ro med at gutten og jenta på BI er vanelige mennesker, bare at de kan fly, fikk jeg hentet klistremerket, stjålet en kaffe fra utenlandsstudentenes private VIP floot og kommet meg til helette ut derfra. 
Xoxo guds beste barn

 

 

3 kommentarer

Marthe&Hanan♥

28.02.2012 kl.22:01

Bra skrevet!
Du har virkelig skrivetalent, du!

Klem fra Lizbethosnes.com - Behind the scenes.. Her skriver jeg mange innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com!

ronja

28.02.2012 kl.22:57

søt blogg!

Skriv en ny kommentar

Guds beste barn

Guds beste barn

21, Oslo

Jeg skriver om ting som irriterer meg i samfunnet. Med andre ord mennesker og meg selv. PS: Man må ikke jobbe for å tjene penger. Det er en løgn.

Kategorier

Arkiv

hits