Résolutions de Nouvel An

Nyttårsforsetter er et uttrykt mål, plan eller ønske for det nye året, sier Wikipedia. For meg der i mot, er det et regelrett slag i trynet. Og ikke på den positive måten. Når noen spør meg: "Har du noen nyttårsfortetter i år da, Marimor?", svarer jeg på trass: "Nei, jeg har aldri hatt det og skal aldri ha det heller". Dette er selvfølgelig bare tull og pølsevev. Selvfølgelig har jeg hatt nyttårsforstetter. Og du kan sikkert tenke deg hva resultatene ble. Nada. Jeg er fanget av utallige lyster, og får karakter F når det gjelder selvkontroll. Skulle jeg for eksempel vært med på det (u)populære tv3 programmet Fristet hadde jeg mest sannsynelig valgt den første og beste fristelsen.


Det er forresten grunnen til at jeg ikke meldte meg på. Et år skrev jeg "Bli fit" med store blokkbokstaver på et bilde fra bladet Shape Up og hang det over sengen. Dette endre med at jeg la på meg 10 kg ekstra. Som dere skjønner, bare tanken på nyttårsforsetter får meg til å innse hvor dårlig selvkontroll jeg har, noe jeg ellers i året har lært meg å leve med. Det høres kanskje ut som om jeg prøver å psyke dere ut, noe som hadde vært en relativt genial idé, men nei. Dere har helt sikkert en sterkere psyke enn meg. Hvis ikke synes jeg synd på dere. Virkelig. Uansett, "lykke til!"

Xoxo Guds beste barn

 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guds beste barn

Guds beste barn

21, Oslo

Jeg skriver om ting som irriterer meg i samfunnet. Med andre ord mennesker og meg selv. PS: Man må ikke jobbe for å tjene penger. Det er en løgn.

Kategorier

Arkiv

hits